Tidligere katte fra vores avlsarbejde


Ohlsson Dolcezza, SBI a

Cezza er en utrolig sød og dejlig kat, og hun har været en fantastisk morkat for sine killinger.

Cezza har fået følgende kuld:

Kuld K   Kuld M

Ohlsson Sevilla, SBI a

Sevilla, var en virkelig sød og fantastisk kat, som vi var utrolig glade for, og som vi savner rigtig meget. Sevilla måtte aflives i en alt for ung alder (5 år) på grund af en stor tumor i mundhulen.

Sevilla var en fantastisk morkat og fik følgende kuld:

Kuld 35D   Kuld 38A   Kuld 41D   Kuld 49pleje

Baloo De Alfang, SBI a

Baloo er en virklig sød og kælen hankat. Han har desværre været alt for meget fertil, og trives derfor ikke som avlshan. Vi har derfor valgt at "lukke" ham tidligt, så han istedet kan få et godt liv som sofa/kælekat. Det vil passe ham rigtig godt :-)

Baloo blev far til 3 kuld hos os:

Kuld 45H   Kuld 46J   Kuld 48K

Ohlsson Billie Holiday, PER d 03

Billie er en virkelig dejlig kat med et helt fantastisk temperament. Billie blev mor én gang, men det gik desværre ikke så godt. Så derfor er hun taget ud af avlen. Billie bor nu sammen med sin mor Cayenne i Viby Sj., hvor vi håber og tror, at hun vil få det godt.

Billie blev mor til Ibenholt:

Kuld 46I
 

Ohlsson Casalina, SBI n


Casalina er en meget sød og kælen hunkat. Lidt stille af sig og måske lidt manglede selvtillid. Casalina fungerede i hvertfald ikke i flokken, da de andre hunkatte var efter hende. Derfor er Casalina flyttet til en dejlig familie, hvor hun kan være alenekat.

Casalina blev mor til 2 kuld killinger:

Kuld 44G   Kuld 47J

Namyslo's Cayenne, PER d 02 62

Cayenne er en virkelig dejlig "snakkende" kat med meget stor personlighed. Sød og kærlig og mega sjov med sit "snakkeri". Cayenne har fået et nyt dejligt hjem i Viby Sj., hvor hun bare skal nyde livet uden så mange andre katte.

Cayenne blev mor til 1 kuld killinger:

Kuld 39B 

Delaney's Diamonds Forever, SBI n 21

Ditte er en virkelig sød og meget mild kat, og hun har været en rigtig dygtig morkat. Nu er Ditte gået på pension og er kommet hjem til sin opdrætter og søster, hvor hun skal nye resten af livet.

Se de killinger Ditte er mor til:

Kuld 45H  Kuld 42E  Kuld 40C
Kuld 36N  Kuld 31C

IC Ohlsson Paljett

Paljett har været den mest fantastiske morkat, man kan ønske sig. Fødsler og opfostring af killinger, har hun klaret til UG. Herudover har hun hjulpet de andre mødre og meget gerne også passet deres små. Alle nye katte i huset, har hun budt velkommen med et kærligt slik og uden et eneste hvæs.

Det blev desværre tid til, at Paljett skulle på pension og hun er kommet samme familie, som sin mor Prima Donna. Vi ønsker det bedste for Paljett.

Se de killinger Paljett er mor til:

Kuld F  Kuld 37K  Kuld 32A  Kuld 29S 
Kuld 26O  Kuld 24C

CH Trollehöjds Zhenting

Zhenti har været en super dejlig avlshan - virkelig mild, sød og meget kærlig. Han har været en sand gentleman overfor pigerne, gevinst hver gang og ingen strint. Men det blev tid til at "lukke" ham.

Zhenti er derfor gået på pension og skal nyde resten af livet som en sofa-/hyggekat. Og han har fået et fantastisk dejligt hjem i Jylland.

Se de killinger Zhenti har fået hos os:

Kuld C  Kuld 37K  Kuld 36N
Kuld 32A  Kuld 31C  Kuld 29S

CH Ohlsson Dolce Doremi

Dolce Doremi er en super sød og meget smuk hunkat, og den eneste avlskat hos os efter vores tidligere hankat Navayana's Xanadu fra Tyskland. Men Remi er meget lille og hun trives ikke med at være fertil. Derfor er hun nu kastrat og bor sammen med sin kuldbror Da Capo i Roskilde. Remi nyder nu livet som kastrat og hyggekat :-)

Se Remis to killinger her: Kuld 34F

CH Namyslo's Frederikke

Frederikke var vores første Perser :-) En utrolig sød og meget smuk lille hunkat. Frederikke fik 2 kuld, men var desværre ikke så god en morkat. Hun fødte fint, men det gik ikke helt så godt med pasningen. Frederikke trives ikke som fertil sammen med vores øvrige hunkatte, så derfor får hun nu lov til at nyde livet som kastrat hos en dejlig familie.

Se Frederikkes to killinger her: Kuld 30N  Kuld 33B

Paja's La Luna

Luna har været en super god morkat - dygtig til at føde og dygtig til at passe killingerne. Men det har taget lidt for hårdt på hende selv, så derfor skal hun have lov til at nyde livet som kastrat.

Luna bor nu sammen med sin søn Ravel :-)

Se Lunas dejlige killinger her: Kuld 27L  Kuld 28R

Trollehöjds Merkurius

Merkur har været os en fantastisk avlshan - en super smuk og dejlig hankat er han.

Men det blev tid til, at Merkur kunne få lov til at gå på pension og nyde resten af livet som en sofa-hyggekat. Og det har han fået hos en dejlig familie der bor i skønne omgivelser på landet.

Se nogle af Merkurs dejlige børn her:  Merkur børn

Merkurs killinger hos os:
Kuld 20E  Kuld 21B  Kuld 23B
Kuld 24C  Kuld 26O  Kuld 27L

Isis White Stra's Kasiia

Kasiia er den smukkeste hunkat ever - og hun er SÅ sød og dejlig :-) Hun har også været en super god føder og hun har passet sine små fint :-) Og hun har fået virkelig skønne og smukke killinger. Men :-(

Kasiia kan ikke enes med vores andre hunkatte. Hun har det fint med Paljett, men de to andre jagter hun og vil ikke acceptere, at de også skal være her. Så vi har desværre været nødt til at få Kasiia i et nyt hjem.

Kasiias killinger:  Kuld 22A  Kuld 25D

Una Bella Notte von Gott

Notte er en super smuk, mild og dejlig hunkat, og vores første Birma med udkrydsning til Perser. Notte har været en fantastisk morkat, og hun har fået 2 skønne kuld killinger.

Notte trivedes desværre ikke som fertil kat, og derfor er hun nu kastrat og har fået et dejligt hjem i Holbæk, hvor hun nu bare skal nyde livet som kælekat.

Nottes killinger:  Kuld 20E  Kuld 23B

Backkara's Prima Donna

Donna er en fantastisk smuk og dejlig hunkat - mild og god og meget kærlig. Og hun har været en super mor for sine små, og de har alle sammen fået et lige så fantastisk dejligt temperament, som hun selv har. Et bedre birmasind findes ikke :-)

Donna har fået 3 kuld og i alt 10 killinger, 9 drenge og kun 1 pige ;-) Vi har beholdt skønne Paljett, som skal i avl efter sin mor.

Donnas killinger:  Kuld 17S  Kuld 19P  Kuld 21B

Donna bor nu hos Lene og familie i Holbæk sammen med sin søn Berlioz og deres nye hundeven :-)

Ohlsson Acappella

Acappella er noget ganske særligt og vi måtte bare beholde hende. At Acappella er enebarn og født ved kejsersnit, og var meget tæt på ikke at overleve, gjorde heller ikke tilknytningen til hende mindre :-) Acappella er meget, meget sød og kærlig, men hun er samtidig noget af en bølle og meget aktiv og legesyg. Et skønnere temperament findes ikke :-) Acapella måtte dersværre give op overfor sygdom i en ung alder.

Acappella blev mor til 2 kuld: Kuld 14D  Kuld 18P

Gaia Rose von Gott

Gaia er noget helt særligt - en super dejlig kat, med et helt fantastisk dejligt temperament :-)

Gaia blev mor til 3 kuld:
Kuld 9C  Kuld 12P  Kuld 16B

Gaia har været en rigtig dejlig avlskat. Hun har født så fint og passet sine små til UG. Dejlige killinger har hun haft :-) Gaia bor nu hos en skøn familie i Taastrup, hvor hun er sammen med sin søn Babylon. Begge har fået fine "designer" navne og hedder nu Coco Chanel og Tom Ford :-)

Trollehöjds Shemen

Shemen er en dejlig hankat. Meget, meget kælen og meget social :-)

Shemen blev kun far til ét kuld: Kuld 17S

Som fertil var Shemen meget interesseret og meget ihærdig overfor hunkattene - desværre lidt for ihærdig og voldsom. Det går ikke, så derfor blev han hurtig kastrat. Shemen har nu fået et fantastisk dejligt hjem hos et ældre ægtepar i Holbæk, hvor han rigtig kan nyde livet som forkælet sofakat :-)

Equador Ofelia

Ofelia var en utrolig sød, mild og fantastisk dejlig hunkat :-) Og meget smuk var hun. Det var Ofelia, som bød alle andre katte velkommen, og det var Ofelia, som fik en lille plejekilling da hun var i sorg over, at have mistet sin egen lille nyfødte.
Det er med stor sorg, at vi har måttet aflive Ofelia på grund af sygdom - alt, alt for tidligt.

Du er meget savnet Ofelia.

Ofelia blev kun mor til: Acappella & Plejekilling


Ofelias eneste barn, Acappella, ligner sin mor rigtig meget - på billedet til højre af Ofelia som lille, er det næsten som at se Acappella, da hun var lille :-)

Jazmin von Gott

Jazmin er en super dejlig kat med en helt fantastisk personlighed. Hun er sjov, dejlig, kærlig, krævende og meget dominerende :-)

Jazmin blev mor til: Kuld 13M  Kuld 15U

Jaz kunne desværre ikke enes med en af de andre hunkatte. De var så meget uvenner, at én af dem var nødt til at få nyt hjem. Valgte faldt på Jaz, selv om det var meget hårdt, at skulle af med hende - en fantastisk dejlig kat :-) Jaz har nu fået et nyt dejligt hjem hos Ulla & Hans i Dyssegård.

Navayana's Xanadu

Xanadu er en super dejlig og smuk hankat, som vi hentede hos Navayana i Tyskland. Han har et fantastisk dejligt temperemant, omend han er en lidt forsigtig kat. Men meget, meget sød og kærlig. Derfor skulle han heller ikke være avlshan i ret lang tid.

Xanadu nåede at blive far til flere kuld. I vores eget opdræt, blev han far til:

Kuld 12P  Kuld 13M  Kuld 14D  Kuld 15U  Kuld 16B 

Vi håber meget, at ét af hans afkom, kan føre vores avlsarbejde videre. Xanadu er blevet kastrat og har fået et nyt dejligt hjem i Holbæk, hvor han nyder livet i fred og ro som kastrat.

Osiris Theodor

Theodor var vores føste avlshan. En kæmpe stor og kraftig hankat - og meget, meget sød og dejlig :-)

Thedor blev far til: Kuld 4S  Kuld 5O  Kuld 7V 

Theo, som han nu hedder, er en super dejlig og kælen familiekat. Billederne herunder er fra hans nye familie i Esbjerg, hvor han i den grad nyder livet :-) Det glæder os meget, at vi jævnligt får en hilsen fra Theo og hans familie :-)

Ohlsson Carmen

Carmen er en fantastisk smuk blåtortie hunkat. Hun er fra vores eget opdræt, og vi forsøgte at beholde hende som avlskat. Men hun har arvet sin mors ret hidsige temperament, så det gik desværre ikke.

Carmen blev mor til: Kuld 6F

Carmen har fået nyt hjem, og trives fint som kastrat. Det var ærgerligt, at det ikke gik med Carmen som avlskat, for hun er meget smuk :-) Men et godt temperament betyder alt i et opdræt, hvor der er en større katteflok. Carmen bor nu hos Eva i Vanløse og har det dejligt :-)

Ohlsson Bella Notte

Bella Notte er fra vores eget opdræt, og hun er en super sød og kærlig kat. Desværre var hun, modsat sin halvsøster, lidt sky og forsigtig, og hun trives derfor ikke sammen med de andre katte.

Bella Notte blev mor til: Kuld 7V

Bella Nottes fødsel endte desværre med kejsersnit, og hun blev kastrat samtidig, da vi i forvejen havde overvejet kun at lade hende få dette ene kuld.
Bella Notte har fået et nyt dejligt hjem hos Erik i Lejre, hvor hun kan komme lidt ud i haven. Det lykkedes desværre heller ikke med Bella Notta, at føre Ophirs linier videre i vores avlsarbejde.

Osiris Ophir

Ophir blev vores anden avlskat. Ophir var en meget smuk og vidunderlig kat, men desværre med et noget dominant og voldsomt temperament.

Ophir blev mor til:
Kuld 2B  Kuld 3C  Kuld 4S  Kuld 5O

Ophir var desværre ikke den bedste avlskat. Ophir var en super føder, og passede de små til UG, men hun var meget dominerende, og hun trives ikke i en katteflok. Ophir var heller ikke glad for at komme på udstilling - for nu at sige det mildt ;-) Ophir blev derfor kastrat og fik nyt hjem, hvor hun nød sit alt for korte liv som alenekat - og blev en rigtig sød og kærlig kælekat :-) som nu er meget savnet.

Hannah Dia Chazan

Hannah var vores første avlskat. Hannah var, som ung og fertil, en meget aktiv kat med præg af "vildkat". Hannah havde ikke meget tid til kæl, hun var mere optaget af leg og jagt. Især fuglene i haven var interessante :-)

Hannah blev mor til vores første kuld: Kuld 1A

Hannah var bestemt ikke tilfreds med at være drægtig, og hun var meget sur hele drægtigheden igennem. Hun var glad for sine killinger, men så snart de fik lidt alder, var hun tilbage i sin gamle adfærd. Som kastrat, og med alderen, er Hannah blevet en super dejlig kælekat og bor nu på Falster.
Tilbage