Plejekilling - født den 2. juni 2011

Ofelia fødte en lille killing den 17. juni - en meget lille pige, som desværre kun levede i to timer. De næste dage var Ofelia meget ked af det, og den 19. juni lykkedes det os at finde en 2 ½ uge gammel huskat-killing, som var blevet forladt af sin mor. Det var en helt fantastisk oplevelse at se, hvor glad og stolt Ofelia blev for den lille dreng. Hun var lykkelig for ham, og han var ligeså lykkelig for sin nye mor :-))
Navn & køn Farve Status
Misou Sort/sølv ticked tabby Bor hos Marchen i Dragør

Så er vores lille plejekilling Misou klar til at flytte hjemmefra. Det har været en sjov og dejlig oplevelse at have ham i pleje. Og ikke mindst dejligt for hans plejemor Ofelia. Det er helt utroligt, så glad hun har været for ham. Misou er en super dejlig og kærlig dreng :-) Han er meget aktiv og kan være ret så vild, men en dejlig nussetur siger han ikke nej til. Så snart han kommer i favnen, så ligger han stille og nyder det. Misou skal bo sammen med en sød lille pigekilling Misty, som også er en huskat.

Misou 12 uger

Misou 12 uger

Misou 12 uger

Misou 11 uger

 

Misou - 11 uger

Misou - 10 uger

Misou 8 uger og vejer 1040 gram

Misou 6 uger

Misou 6 uger

Ofelia elsker sin lille baby :-)Misou 5 ½ uge. Hvis nogen forstå at hygge og slænge sig, så er det Misou og hans mor :-)


Den lille charmetrold er nu blevet 5 uger gammel. Og kravlegård er kun for babyer! Næ, ud og udforske det hele, det er meget sjovere :-)

En dejlig slapper :-)

Misou er nu 4 uger. Her er han lidt forskrækket over at været kommet op i sofaen :-)

Misou 3 uger

Fødekassen er vist slut allerede

Vasketur hos mormisser

Ofelia er så glad for lille Misou

Dagen derpå - og der råhygges :-)

Få timer efter ankomsten - "Han er min!"

Tilbage