Killinger

Se planer for killinger her

Se alle vores kuld her:
Kuld fra 2018-2020   Kuld fra 2014-2017   Kuld fra 2007-2013

Her finder du en oversigt over alle Ohlsson killinger fra:
2007-2010   2011-2013   2014-2015   2016-2017   2018-2019   2020-2021

Vi bliver super glade for at få billeder fra killingernes nye hjem. Her vises fotos fra:
2007-2011   2012-2013   2014-2015   2016-2017   2018-2019   2020-2021

Værd at vide:
Vi lægger meget stor vægt på at opdrætte sunde og raske killinger med et super skønt temperament. Derfor er killingerne i hænder lige fra fødslen, og de bliver præget positivt og socialt frem til de flytter til deres nye hjem. Vi benytter kun kvalitetsfoder fra Royal Canin til både voksne og killinger. Killingerne vokser op i et ikke-ryger hjem. Læs her hvordan: Tobaksrøg skader din kat!

En familie-/kælekat er inklusiv:
Stamtavle fra Mundikat / FIFé (som beviser killingen er en ægte racekat, og at opdrætter er underlagt regler for opdrættet).
1. vaccine og ormekur samt sundhedsattest fra dyrlægen.
Killingen er chipmærket og registrering i Dansk Katteregister.
Morkatten har "Agria Avl Sygeforsikring" som dækker eventuelle skjulte fejl og mangler hos killingen.
Killing har "Altid Sygeforsikring" i Agria, der dækker 1 år frem og kan overtages af køber.
Killingefoder fra Royal Canin.
Kontrakt der sikrer både køber og sælger.
Skriftlig og mundtlig vejledning i pasning af killingen og den voksne kat.
Livslang hotline - du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Man kan vælge at få killingen med "hele pakken"
Her medfølger yderligere: Gavekort til 2. vaccine og neutralisering hos vores dyrlæge Fasanvejens Dyreklinik

En killing, der sælges som familie-/kælekatte, skal neutraliseres senest, når den er omkring 6 mdr.
Vi sælger kun killinger til avl, til registrerede opdrættere. En killing kan være neutraliseret allerede inden flytning, hvis vi skønner det er en god ide for den enkelte killing og prisen vil være som "hele pakken". Vi synes det er skønt at få to killinger ud i samme hjem, derfor giver vi en samlet rabat på 1.000 kr. ved køb af 2 killinger.

En killing er først reserveret, når køber har besøgt os, og vi efterfølgende har indgået aftale om køb af killingen samt at reservationsgebyr på 1.000 kr. er indbetalt og modtaget hos os. Reservationsgebyr betales ikke tilbage, såfremt køber springer fra aftalen.

Vi sælger ikke killinger til frit løb. Udeliv er bestemt dejligt, også for en Birma, men der skal være en eller anden form for sikring af haven, en løbegård, indhegnet altan eller lignende. En Birma kan også sagtes lære at gå i sele og komme ud på den måde.

Killingerne kan tidligst flytte hjemmefra, når de er 12 uger. Vi holder dem gerne lidt længere, hvis der er behov for det. Det glæder os rigtig meget, når vi får lov til at høre om, hvordan det går med killingerne i deres nye familier, og vi er meget glade for at få billeder af dem :-) men det er naturligvis ikke noget krav.Killingernes opvækst:
Vores killinger kommer trygt til verden i en fødekasse, hvor mormis passer sine små i 3-4 uger. Lige fra fødslen er de små i hænder flere gange dagligt - de er så søde og helt fantastiske, at vi kan slet ikke lade være :-) Og mormis elsker, når vi sidder hos hende og nusser med både hende og de små :-) Husets andre katte kommer også og kigger lidt, men de ved godt, at de skal holde sig lidt på afstand i starten.

Omkring 4 ugers alderen trænger de små til lidt mere plads. De kommer derfor i kravlegård i et par uger, hvor de lærer at spise fast føde og lærer at bruge en kattebakke. Kravlegården er så stor, at vi kan sidde hos dem. Det er SÅ hyggeligt - de små løber og leger på ens ben og kravler op ad ryggen for at sidde på skulderen og kigge ud i "den store verden". Efter et par uger, bryder de ud af kravlegården, og det er slut med denne første meget trygge og super dejlige tumleperiode :-)

Ved 6-7 ugers alderen får killingerne lov til at løbe frit i hjemmet. Det er en sjov tid. Nu er der virkelig fart på killingerne - de styrter af sted og leger og tumler, så det er en fryd :-) Mormis er i starten lidt frustreret, for hun har svært ved at holde styr på sine små ;-) På grund af den trygge og kærlige opvækst, er vores killinger meget sociale og kælne, ligesom de er naturligt nysgerrige og legesyge med mod på livet. De har tillid til mennesker, og har derfor let ved at falde til i deres nye hjem. Birma og Perser trives fint sammen og mødrene passer alle killingerne på tværs af racerne. Mødrene skælner ikke mellem mine og dine killinger - hverken når det er 2 birmakuld eller birma og perser sammen.

  

  

Som noget helt særligt, har Strauss sin egen side:  Strauss fortæller

Tilbage