Haven 2021 - ændringer endnu engang


Skønne blomster i juli måned


Skønne blomster i juni måned












Sidst i maj, og haven er for alvor godt i gang.






En fantastisk farve vores Rhododendron har - og æbletræet blomstrer for første gang, siden jeg skar det helt i bund.






Vi skriver maj, og foråret er godt i gang og løgplanterne blomstrer så fint. Bedene er næsten fyldt op - lidt huller her og der, som afventer flere stauder. Nu skal det hele bare gro til. Prydpæren fik en større potte og forbliver på terrassen.




















Vi skriver april og forårsoprydningen er ovre. Flere bede er etableret eller ændret, stik mod mine intentioner sidste år. Højbedet ved sydmuren er blevet lidt lavere og har fået forny beplantning. Der er fuld sol og meget tørt, så planterne skal kunne tåle mosten. Der mangler endnu mange planter i bedet. Prydpæren afventer lidt hvad der skal ske med den.


Bedet fra sidste år, som lignede en grav, er redesignet. Højden er taget af, og der er indtil videre sat en Høsthortensia - en pilebladet Rød Hyld skal stå i midten. Mine Hostaer skal flyttes hertil.


Mit mini skovbed er godt på vej. Vi har fjernet det ene højbed og plantet en Japansk Røn. Det andet højbed er blevet lidt lavere. Der mangler endnu en del planter.


Det store Cedertræ, som ellers stod i en krukke, er kommet i jorden. Alle græsserne, som midlertidigt er sat i potter på grund af ændringerne, er vist gået ud. Der skal kantes rundt om bedene med granitsten, som ved de andre kanter.




Bedet med Pindsvinehuset er udvidet en del og skal være et lidt vildt bed - i hvertfald med insektvenlige stauder.


De øvrige bede er som sidste år, men gjort forårsklar.






En tidlig Primula fra 26. januar 2021

Tilbage