Vi har ingen killinger i øjeblikket

Se tidligere killinger under kuld.    Planer

Værd at vide:
Vi lægger meget stor vægt på at opdrætte sunde og raske killinger med et super skønt temperament :-) Derfor er killingerne i hænder lige fra fødslen, og de bliver præget positivt og socialt frem til de flytter til deres nye hjem. Vi sørger for, at killingerne møder mange forskellige mennesker gennem deres opvækst, så de bliver fortrolige med fremmede :-)

Vi benytter kun kvalitetsfoder til både voksne og killinger, sådan at de er styrket bedst muligt. Killingerne bliver fodret med forskelligt tørfoder og vådfoder - primært fra Royal Canin.

En familie-/kælekat koster 5.000 kr. inklusiv:
Stamtavle fra Mundikat / FIFé
Killingen har som mininum fået 1. vaccine, er dyrlægetjekket og har sundhedsattest.
4 kg killingetørfoder fra Royal Canin og en prøvepakke på 200 g samt prøver på vådfoder.
En kontrakt der sikrer såvel dig som køber og os som sælger.
Afhentning el. levering af killingen efter aftale.
Skriftlig og mundtlig vejledning i pasning af killingen og den voksne kat.
Livslang hotline - du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

En killing med "hele pakken" koster 6.000 kr. Her medfølger yderligere: Gavekort til 2. vaccine, chipmærkning og neutralisering hos vores dyrlæge Fasanvejens Dyreklinik

En killing, der sælges som familie-/kælekatte, skal neutraliseres senest, når den er omkring 6 mdr.
Vi sælger kun killinger til avl, til registrerede opdrættere.

Vi synes det er skønt at få to killinger ud i samme hjem, derfor giver vi en samlet rabat på 1.000 kr. ved køb af 2 killinger.

En killing herfra er først endeligt reserveret, når køber har besøgt os, og vi efterfølgende har indgået aftale om køb af killingen samt at reservationsgebyr på 1.000 kr. er indbetalt og modtaget hos os. Reservationsgebyr betales ikke tilbage, såfremt køber springer fra aftalen.

Vi sælger ikke killinger til frit løb. Udeliv er bestemt dejligt, også for en Birma, men der skal være en eller anden form for sikring af haven, en løbegård, indhegnet altan eller lignende. En Birma kan også sagtes lære at gå i sele og komme ud på den måde.

Vi afleverer gerne killingen i dens nye hjem. Det giver en rigtig god start for killingen, at jeg er med og udgør en tryg base i den første halve/hele time i de nye omgivelser. Killingen er derfor tryg ved at indtage sit nye hjem og sin nye familie - og jeg kan køre hjem og vide, at min lille killing har det godt.

Killingerne kan tidligst flytte hjemmefra, når de er 12 uger. Vi holder dem gerne lidt længere, hvis der er behov for det. Det glæder os rigtig meget, når vi får lov til at høre om, hvordan det går med killingerne i deres nye familier, og vi er meget glade for at få billeder af dem :-) men det er naturligvis ikke noget krav.


Her finder du en oversigt over alle Ohlsson killinger fra:
2007-2010   2011-2013   2014-2015   2016-2017   2018-2019

Vi bliver super glade for at få billeder fra killingernes nye hjem. Her vises fotos fra:
2007-2011   2012-2013   2014-2015   2016-2017   2018-2019

Som noget helt særligt, har Strauss sin egen side:  Strauss fortæller
Vores killinger kommer trygt til verden i en fødekasse, hvor mormis passer sine små i 3-4 uger. Lige fra fødslen er de små i hænder flere gange dagligt - de er så søde og helt fantastiske, at vi kan slet ikke lade være :-) Og mormis elsker, når vi sidder hos hende og nusser med både hende og de små :-) Husets andre katte kommer også og kigger lidt, men de ved godt, at de skal holde sig lidt på afstand i starten.

Omkring 4 ugers alderen trænger de små til lidt mere plads. De kommer derfor i kravlegård i et par uger, hvor de lærer at spise fast føde og lærer at bruge en kattebakke. Kravlegården er så stor, at vi kan sidde hos dem. Det er SÅ hyggeligt - de små løber og leger på ens ben og kravler op ad ryggen for at sidde på skulderen og kigge ud i "den store verden". Efter et par uger, bryder de ud af kravlegården, og det er slut med denne første meget trygge og super dejlige tumleperiode :-)

Ved 6-7 ugers alderen får killingerne lov til at løbe frit i hjemmet. Det er en sjov tid. Nu er der virkelig fart på killingerne - de styrter af sted og leger og tumler, så det er en fryd :-) Mormis er i starten lidt frustreret, for hun har svært ved at holde styr på sine små ;-)

På grund af den trygge og kærlige opvækst, er vores killinger meget sociale og kælne, ligesom de er naturligt nysgerrige og legesyge med mod på livet. De har tillid til mennesker, og har derfor let ved at falde til i deres nye hjem.

Birma og Perser trives fint sammen og mødrene passer alle killingerne på tværs af racerne. Mødrene skælner ikke mellem mine og dine killinger - hverken når det er 2 birmakuld eller birma og perser sammen